Forsiden / Ydelser / Organisation & Styring / Udlicitering
 

 

Udlicitering

PLS RAMBØLL Management har som konsulentfirma en lang tradition inden for rådgivning i den offentlige sektor. Konsulentfirmaet har i en årrække arbejdet med udvikling af udlicitering og intern kontraktstyring, herunder udarbejdelse af kravspecifikationer og gennemførelse af udbudsforretninger i flere danske kommuner. Klik her for at se udvalgte referencer (PDF-fil).  

  For øjeblikket deltager PLS RAMBØLL Management i koncernregi i den første udlicitering af DSB togtrafik som rådgiver for Trafikministeriet. 
  PLS RAMBØLL Management har fra starten været med i debatten om muligheder, fordele og ulemper ved udlicitering af de administrative opgaver i den offentlige sektor. Sammen med Greve, Høje Taastrup og Hørsholm Kommune, var PLS således med til, at der sidste år blev taget initiativ til at gennemføre en systematisk undersøgelse af de muligheder og barrierer, der er på området. Dette blev gennemført i projektet Kommunernes Administration i Konkurrence (KAK). 
  PLS RAMBØLL Management har desuden udarbejdet de mest omfattende analyser af Erfaringer med udlicitering i kommuner og amter i Danmark.
  PLS RAMBØLL Management har også gennemført analyser for Finansministeriet, om hvorfor og på hvilke områder private virksomheder er mere effektive end de offentlige. Klik her for at læse mere og downloade rapporten.

Konference
For 3. år i træk holder PLS Rambøll Management den 16. maj 2001 en konference vedrørende udlicitering og styring af administrative omkostninger. Send mail til hanne.paroli@pls-ramboll.com, hvis du gerne vil have programmet tilsendt.

Kontaktpersoner
For yderligere information om udlicitering kan du kontakte:

Business Manager Per Aalbæk Nielsen - tlf.: 3397 8276 eller
e-mail: per.aalbaek.nielsen@pls-ramboll.com

eller Chefkonsulent Lene Bech Jensen - tlf.: 3397 8295 eller e-mail: lene.bech.jensen@pls-ramboll.com