Forsiden / Aktuelt / PLS nyhedsbreve fra USA
PLS nyhedsbreve fra USA 

Service og Velfærd sætter fokus på den ny økonomi i USA ved at sende konsulent Christian Bason til New York City på 10 måneders studie- og forskningsophold. Formålet med projektet er at hjælpe os og vores kunder til at være på forkant med en række af de udfordringer og muligheder, den danske og europæiske offentlige sektor før eller siden vil stå over for. 

Klik her for at læse mere om PLS RAMBØLL Managements forskningsprojekt om den nye økonomi i USA  

Klik på nyhedsbrevene for at læse nærmere:

PLS Nyhedsbrev fra USA - 3 - fokus på digitalt demokrati samt stress på det nye arbejdsmarked
Så blev George Walker Bush den 20. januar 2001 indviet som USA's nye præsident. Aktualiseret af det nu afsluttede præsidentvalg ser vi i dette tredje nyhedsbrev på perspektiverne for elektronisk demokrati. Desuden belyser vi, hvorfor amerikanerne arbejder så meget.

PLS Nyhedsbrev fra USA - 2 fokus på diversity management
I dette andet nyhedsbrev om den nye økonomi i USA belyser vi de amerikanske erfaringer med integration af etniske minoriteter på arbejdspladsen - diversity management.

PLS Nyhedsbreve fra USA - 1 - fokus på det nye arbejdsmarked og e-governance
Dette første nyhedsbrev fra PLS RAMBØLL Managements forskningsprojekt om den nye økonomi i USA fokuserer på en række centrale trends vedrørende det nye arbejdsmarked samt elektronisk offentlig forvaltning, e-governance