Forsiden / Baggrund / IT i praksis 2000
Resumé

Bestilling

Vinkler på IT i praksis 2000

Arrangementer med ny inspiration til IT-udvikling

IT-strategiske udfordringer fra 1998, 1999, 2000

IT i praksis 1999

IT i praksis 2001

IT i praksis 2002

 

IT i praksis 2000

- en undersøgelse af anvendelsen af IT i de største danske virksomheder

For 5. år i træk har PLS RAMBØLL Management i samarbejde med Dansk Dataforening gennemført en undersøgelse af anvendelsen af IT de største danske private og offentlige virksomheder. Undersøgelsen er den største og mest omfattende af sin slags. Besvarelserne dækker mere end 320.000 beskæftigede i private virksomheder - og 310.000 beskæftigede i offentlige virksomheder. Omsætningen for de private virksomheder i undersøgelsen er på over 400 mia. kr.

Se resumeet af "IT i praksis 2000" og bestil "IT i praksis 2000-rapporten" her.

PLS RAMBØLL Management belyser løbende en række afledte emner fra IT i praksis mere detaljeret her på hjemmesiden. Der vil være tale om alternative vinkler på noget af det omfattende datamateriale. Vinkler på IT i praksis 2000 kan læses her

Temaerne i dette års undersøgelse er ligesom de tidligere år bl.a. virksomhedernes IT-strategi, organisering af IT, e-commerce, outsourcing, hjemmearbejde samt virksomhedernes investeringsmønstre (se også resumeet af rapporten). Undersøgelsen er i år udvidet med uddybende spørgsmål inden de forskellige temaer. Desuden er kompetence, knowledge management (vidensstyring) og teknologiske tendenser taget med som ny temaer.

Endvidere indeholder rapporten igen i år PLS RAMBØLL Managements bud på det kommende års IT-strategiske udfordringer.

PLS RAMBØLL Management tilbyder individuelle virksomhedsarrangementer, hvor vi gennemgår hovedkonklusionerne fra IT i praksis 2000 og lægger op til diskussion om virksomhedens IT-udvikling. Læs mere om disse arrangementer.

Undersøgelsen blev 12. september 2000 fulgt op af Dansk Dataforenings konference "Strategi, Ledelse og Informationsteknologi", der er målrettet mod beslutningstagere i den private og offentlige sektor. Konferencen behandler en række aktuelle spørgsmål af betydning for danske virksomheders konkurrenceevne og anvendelse af IT. 

Kontaktperson: Projektleder og konsulent Anders Sønderby, IT Management, e-mail: anders.sonderby@pls-ramboll.com